STC Nutrition, pasiune pentru sport

Performanta, inovatie, tehnicitate

Acordand increderea dvs STC Nutrition, faceți alegerea unei expertize tehnice şi știintifice in elaborarea de produse inovante, de calitate. Partener al multor sportivi de renume mondial, STC Nutrition este prezenta de peste 10 ani la competitiile internationale de de maraton, triatlon, trail, traking ….

Produsele STC Nutrition sunt fabricate din cele mai bune ingrediente active naturale, si sunt concepute special pentru a va permite sa va realizati obiectivele.

Expertiza Laboratoires Ineldea  în domeniul produselor de sănătate naturală a permis dezvoltarea unei gama completa, ce oferă :

  • formule inovante elaborate din cele mai bune materii prime de origine naturală, riguros selecţionate şi controlate
  • principii active cu efecte știinţific demonstrate și cure cu eficacitate dovedită
  • ingrediente selecționate special pentru a optimiza asimilarea nutrienților prezenți în fiecare formula
  • dozele ingredientelor active sunt adaptate pentru a asigura o eficacitate optimă
  • produsele sunt fabricate utilizând cele mai avansate tehnologii în domeniu
  • asigura un confort optim la administrare
  • respectă normele europene şi au o trasabilitate perfecta

Ingredientele active sunt combinate de manieră sinergică pentru a obține efectul dorit şi au o bună biodisponibilitate. Optimizarea biodisponibitatii ingredientelor active cat si a combinatiilor acestora este o prioritate in elaborarea formulelor produselor. Capacitatea de a asimila ingredientele ingerate este una din caracteristicile indispensabile in obtinerea efectelor biologice dorite.

Exigentele STC Nutrition de CALITATE

Produsele STC Nutrition sunt fabricate în Franta in conformitate cu normele de calitate și control GMP impuse de documentele CE N°178/2002 și N° 852/2004. Laboratoarele Ineldea sunt certificate ISO 9001/ ISO 22000

O marca franceza:  rezultat al eforturilor depuse de departamentul nostru de cercetare si dezvoltare, toate produsele STC Nutrition sunt formulate si fabricate in Franta.

O gama de produse conforma cu norma AFNOR NF 94-001 ANTIDOPAGE*

Nu conțin substanțe dopante, fiecare lot de fabricație este certificat conform normei AFNOR NF V94-001. Pot fi utilizate de sportivii de performanta. Gama STC a fost una din primele marci de nutritie sportiva fabricate in conformitate cu Norma Antidopaj AFNOR NF V 94-001


Dă clic aici

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.