Vitamine si minerale, aminoacizi, probiotice. Suplimente naturale imunitate, vitalitate, energie.

Lipsa de vitamine si minerale ? Suntem obositi? Examene, stress, imunitate scazuta ?

Conform rezultatelor unor studii desfasurate recent, 60% din subiecti se declara obositi, iar in fiecare an au loc mii de consultatii pentru acest motiv.  Organismul este suprasolicitat de ritmul de viata modern si nu poate acoperi nevoile metabolice din alimentatie. Multi dintre nutrimentii de care avem nevoie nu pot fi sintetizati de organism, si sunt extrasi din alimentatie.  Majoritatea reactiilor metabolice necesita prezenta mai multor oligoelemente, vitamine si minerale, care actioneaza ca si cofactori.
Micronutientii, sunt indispensabili  in viata de zi cu zi. Daca un factor lipseste, intreg lantul metabolic este perturbat. 
Metabolismul normal este perturbat, apar tulburari de memorie, iritabilitate, tulburari de somn,  sensibilitate la infectii..
Minerale, oligoelemente: Zinc, Mangan, Cupru sau Seleniu desi sunt prezente in cantitati foarte mici, joaca un rol crucial in functionarea enzimelor. Vitaminele: nu sunt o sursa directa de energie, dar sunt  indispensabile pentru asimilarea si utilizarea macronutrimentelor ( glucide, lipide, proteine). Datorita dezechilibrelor alimentare, nevoile organismului nu sunt acoperite, iar pe langa deficitul de oligoelemente, uneori lipsesc minerale majore, cum ar fi Calciu, Magneziu, etc.  Nu astepta, profita din plin de fiecare moment din viata, incepe-ti ziua in forma ! Dă clic aici
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.