Home \ Nutraceuticals Shop \ Vitamin 22

Vitaminați-vă cu produsele de care aveți nevoie !!

Optimizarea aportului de vitamine, atunci când nu consumați suficiente legume și fructe proaspete este deosebit de importanta pentru întărirea acoperirii nevoilor nutriționale.

Fiecare dintre noi are o nevoie mai mare sau mai mică de nutrienți.

Aceste nevoi pot depind de mai mulți factori, inclusiv: greutate, vârstă, sex, activitate fizică etc. Având în vedere incertitudinea în care fiecare dintre noi se află față de propria noastră stare vitaminică, suplimentele alimentare utilizate în tratamentul regulat sunt destinate pentru a mentinere starea de bine.

Reduceri!
39,99 lei
Reduceri!
Reduceri!
Reduceri!

VITAMIN’22 este o gamă completă de produse de sănătate naturale special dezvoltate avand vitamine și minerale asociate sau nu cu alte ingrediente, plante, fermenti lactici, activ patentat pentru a păstra tonusul și vitalitatea și a vă optimiza starea generală și de zi cu zi, prin satisfacerea nevoilor tuturor. .

 

Alegerea suplimentelor nutritive înseamnă luarea de măsuri pentru a fi în formă astăzi și pentru a asigura o sănătate bună mâine.
Suntem cu toții preocupați: adulți, adolescenți, seniori.

Produsele Vitamin’22 garantează un aport echilibrat și de calitate de vitamine și minerale, indiferent dacă sunt sau nu asociate cu alte ingrediente de interes.

Este obligatoriu să existe un produs VITAMIN’22 pentru dvs.!

 

Diverse forme

Prezentate în sticle, capsule sau tablete, produsele VITAMIN’22 vă vor satisface fiecare dintre nevoile dvs. pentru a evita suprasolicitarea și oboseala temporară sau chiar scăderea sistemului imunitar.

Prin utilizarea produselor VITAMIN’22 pe bază de ingrediente active de origine naturală (extracte de plante), veți obține un efect tonic, echilibrat și de durată!