dureri musculare si articulare

Produsele Medicafarm sunt concentrate in extracte active de origine naturala .Vegan. Fara parfum. Fara parabeni. Fara alergeni.

Perfect adaptate pentru proceduri de tratament si masaj, combină eficacitatea, tehnica si ușurinta in utilizare. Pot fi utilizate in aplicare simpla, pentru masaj scurt sau extins sau pentru proceduri de impachetare . Utilizate de medicul sportiv in urgenta, combat eficient durerea si tensiunile musculare.  Sunt prezente atat in cele mai bune spitale si centre de reabilitare, cat si in majoritatea marilor federațiilor sportive franceze. De calitate profesionala, sunt fabricate in Franța in conformitate cu reglementările europene.

Kinetoterapia : pentru rezultate optime, este nevoie de produsele de calitate care îmbina eficienta, securitatea si usurinta in utilizare, in armonie cu fiecare dintre procedurile efectuate.

Medicafarm va ofera texturi studiate pentru uz profesional: creme fluide, onctuoase si filmogene, non-grase, patrund in profunzimea pielii permit o alunecare buna. Geluri hidrosolubile, patrund rapid, nu pateza, nu se lipesc, respecta pH-ul pielii. Parfumuri naturale, delicate, care lasa un miros placut pe piele in timpul tratamentului. Ambalaje profesionale, tehnice, flacon airless ce permite pastrarea calitatii produsului dupa desfacere, asigurand totodata o igiena optima . Laboratoarele Ineldea sunt certificate ISO 22000 .