Intrebari frecvente

Va rugam cititi lista raspunsurilor de pe aceasta pagina inainte de a ne trimite mesajul dvs.

Costurile livrării standard sunt de 20 RON, indiferent de numărul produselor comandate, cu excepția cazului in care valoarea totala a unei comenzi depășește 200 RON. In acest caz costul livrării este gratuit.

Prin livrare standard înțelegem locații care se regăsesc in lista de adrese a principalelor firme de curierat. In cazul special in care adresa nu poate fi identificata in aceasta lista, costul livrării se va stabili de la caz la caz. 

Nota: Pentru a beneficia de livrare gratuita, totalul de plata trebuie sa fie mai mare de 200 RON. Nu se accepta cumul de comenzi.

Pe baza experienței acumulata de către noi in ultimii 7 ani am ajuns la concluzia ca plata la livrarea pachetului este opțiunea preferata de către clienții noștri. De aceea toate comenzile au acesta modalitate de plata ca standard.

De regula, expedierea comenzilor se face in ziua lucrătoare imediat plasării comenzii. Timpul de tranzit este cel standard al firmelor de curierat cu care lucram, de regula 2 zile.

Drepturile si obligațiile noastre privind securitatea datelor sunt cele prevăzute de lege. Întrucât folosim plata la livrare, datele care ne sunt necesare pentru a livra comenzile sunt limitate.

Oricum, va asiguram ca luam in serios confidențialitatea si securitatea tuturor informațiilor si in special a celor cu caracter personal.

Imediat după primirea comenzii ne punem in mișcare pentru ca tu sa primești produsele dorite in cel mai scurt timp posibil. In cazul in care exista informații lipsa, fără de care livrarea ar fi imposibila, clientul este contactat folosind canalul de comunicare indicat in momentul plasării comenzii.

Orice produs livrat de firma noastra este insotit de o factura, conform legii.

Send us an email

(insert contact form here)

This is form is just for demo purpose. No inquiries will be answered.

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.