Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice,

S.C. Rovatech Impex S.R.L. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este:

  • vanzarea si expedierea produselor comandate de utilizatori, precum si, in general,
  • a administrarii relatiei vanzatorului cu utilizatorii, in scopuri de marketing (inclusiv marketing direct), reclama si publicitate, precum si pentru organizarea de actiuni promotionale cu atribuire de premii ( organizate conform prevederilor O.G. nr 99/2000)

Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, date cum ar fi numele, adresa, adresa de livrare, adresa de email, numărul de telefon, şi /sau alte date cu caracter personal acestea fiind necesare, vanzatorului pentru a putea expedia comenzile catre dumneavoastra.

Datele cerute pot fi utile si pentru a vă ține la curent cu noutațile din domeniu, ofertele speciale şi serviciile oferite de laboratorul Ineldea, partenerii şi distribuitorii săi, în conformitate cu prevederile legale în domeniu .

Refuzul dvs. De a furniza aceste date determină imposibilitatea de a achizitiona on line produsele comercializate prin intermediul www.i-nutraceuticals.ro.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai S.C. Rovatech Impex S.R.L

Doriţi să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de S.C. Rovatech Impex S.R.L prin intermediul www.i-nutraceuticals.ro ?

□ DA □ NU

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei.

Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*.

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la S.C. Rovatech Impex S.R.L. cu sediul în Brasov, Str. Livada Vulturului nr 10. ap 21, jud Brasov

De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Datele dumneavoastră vor nu fi transferate în afara EU.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.